3 grote voordelen van een automatische garagepoort


Een mooie, stevig garagepoort is een belangrijke investering om je garage op een vertrouwde en veilige manier af te sluiten. Tegenwoordig is een automatische poort niet meer weg te denken. Je kan de technologie ook laten verwerken in je bestaande poort. We hebben de drie belangrijkste voordelen van een automatische garagepoort even voor jou opgelijst.

1. Extra snel en gemakkelijk


Het meest logische voordeel is de snelheid waarmee u de auto in de garage kan zetten. Je moet immers niet meer uitstappen voor je naar binnen rijdt. Ook naar buiten rijden wordt zalig gemakkelijk wanneer je gewoon in de auto kan stappen en de poort zich automatisch opent en ook weer veilig afsluit.

2. Meer veiligheid


Uw garagepoort is de grootste en meest praktische toegang tot jouw woning. Het spreekt dus voor zich dat die goed beveiligd moet zijn tegen inbrekers. Een automatische poort is nog veiliger omdat een speciale sensor de poort doet blokkeren wanneer die weerstand detecteert. Zo voorkom je ook ongelukken met familieleden of huisdieren.

3. Zelfs te openen zonder elektriciteit


Wat de meeste mensen niet weten is dat een automatische poort blijft werken wanneer de elektriciteit uitvalt. Er is altijd een speciale bediening voorzien, zodat de poort toch open en dicht kan, ook zonder stroom. Daarmee is een belangrijk vooroordeel al meteen de wereld uit geholpen.

Wil jij ook kunnen genieten van het gemak van een automatische garagepoort? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. Wij helpen jou graag verder.

Meest Recente Posts

In de kijker

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties.

Lees vorige berichten

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein.
​​​​​​​Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons