Wij zijn opzoek naar een zelfstandige service monteur voor industrie poorten


Inleiding

Bent u een onafhankelijke professional met een passie voor techniek en innovatie? U zoekt een dynamische, snelgroeiende omgeving waar uw bijdrage telt? Wij komen graag in contact met u! Wij, EV Service & Onderhoud Industriepoorten, zijn namelijk opzoek naar een zelfstandige service monteur voor industrie poorten.

Over ons

EV Service & Onderhoud Industriepoorten is een specialist in de bouwsector, meer bepaald in het leveren en installeren van industriepoorten. Wij zijn echte krachtpatsers in ons vakgebied en hebben jarenlange ervaring met verschillende facetten, waaronder industriële sectionale poorten, laadkaaien, snellooppoorten, aluminium rolpoorten, stalen en aluminium nood- of toegangsdeuren. Daarnaast bieden wij herstellingen en preventief onderhoud aan voor alle merken van de genoemde voorzieningen.

De functie: Zelfstandige service monteur voor industrie poorten

In verband met onze gestage groei zoeken we een zelfstandige service monteur voor industrie poorten. Als monteur zal je werken aan de installatie, service en onderhoud van industriepoorten. Het betreft een functie waarbij klantcontact, technische vaardigheden en zelfstandigheid belangrijk zijn.

Kan jij je vinden in dit profiel? Dan hebben wij een uitdagende functie voor je met veel verantwoordelijkheid en voldoende ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat breng je mee?

Een ideale kandidaat voor deze functie heeft relevante ervaring als monteur, is goed in het oplossen van problemen en heeft een klantgerichte instelling. Daarnaast is het van belang dat je zelfstandig kunt werken, omdat je veel onderweg zal zijn naar verschillende locaties.

Waarom EV Service & Onderhoud Industriepoorten?

Werken bij EV Service & Onderhoud Industriepoorten betekent werken bij een stabiel, professioneel en snelgroeiend bedrijf. 

Neem contact op

Geïnteresseerd in deze kans om als zelfstandige service monteur voor industrie poorten bij ons aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken via +32 (0)495 185 907 of stuur een e-mail naar serge@ev-service.be

Contacteer EV Service & Onderhoud Industriepoorten BV

Contacteer EV Service & Onderhoud Industriepoorten BV

Heeft u vragen? EV Service & Onderhoud Industriepoorten BV staat klaar om u te helpen. Neem contact met ons op. BE 0876.546.438

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

In de kijker

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties.

Lees vorige berichten

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein.
​​​​​​​Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons