Houd De Koude Lucht Buiten en De Warmte Binnen met onze Snelrolpoorten
Welkom bij onze blog! Vandaag willen we het hebben over snelrolpoorten en hoe ze kunnen helpen om de koude lucht buiten te houden en de warmte binnen te behouden. Deze poorten zijn niet alleen effectief in het isoleren van verschillende ruimtes, maar bieden ook andere handige functies.

Hoge Openingssnelheid voor Efficiëntie

Een van de belangrijkste voordelen van snelrolpoorten is hun hoge openingssnelheid. Deze poorten kunnen tot wel 2,3 meter per seconde openen en sluiten. Dit betekent dat ze in staat zijn om snel toegang te bieden tot ruimtes en de blootstelling aan buitentemperaturen tot een minimum te beperken. Of het nu gaat om het betreden van een gebouw of het laden en lossen van goederen, de snelle openingssnelheid zorgt voor efficiëntie en minimaliseert energieverlies.

Zelfherstellend Gordijn voor Duurzaamheid

Een unieke functie van snelrolpoorten is hun zelfherstellende gordijn. Dit gordijn is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen impact en slijtage. Mocht er per ongeluk schade optreden, dan kan het gordijn zichzelf herstellen. Hierdoor blijft de poort functioneel en wordt de noodzaak van frequente reparaties geminimaliseerd. Dit zorgt niet alleen voor kostenbesparingen op de lange termijn, maar ook voor een langere levensduur van de poort.

Veiligheid met Zelftestende Safety Linear Encoder

Naast het behouden van de gewenste temperaturen, is veiligheid ook een belangrijk aspect van snelrolpoorten. Deze poorten zijn uitgerust met een zelftestende Safety Linear Encoder. Deze encoder zorgt ervoor dat de poort veilig kan opereren en detecteert eventuele problemen of obstakels tijdens het openen en sluiten. Dit vermindert het risico op ongelukken en zorgt voor een veilige werkomgeving.

Kleurmogelijkheden voor Aesthetische Aantrekkingskracht

Snelrolpoorten zijn verkrijgbaar in maar liefst 10 standaard kleuren. Dit biedt u de mogelijkheid om een poort te kiezen die perfect past bij het uiterlijk en de branding van uw gebouw. Of u nu een neutrale kleur wilt of een opvallende tint, er is altijd een optie die aan uw wensen voldoet. Dit geeft niet alleen een professionele uitstraling aan uw pand, maar verhoogt ook de esthetische aantrekkingskracht.

Geschikt voor Binnen en Buiten Gebruik

Snelrolpoorten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind, en kou. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in verschillende sectoren, waaronder de voedingssector. In de voedingssector is het behouden van de juiste temperatuur essentieel voor het garanderen van voedselkwaliteit en het voorkomen van bederf. Snelrolpoorten bieden een effectieve oplossing om afgeschermde ruimtes te creëren en de gewenste temperatuur te handhaven.

Grootte is Geen Probleem

Tot slot willen we benadrukken dat snelrolpoorten verkrijgbaar zijn in indrukwekkende afmetingen. Ze kunnen worden gemaakt tot 11 meter breed en 7 meter hoog, waardoor ze geschikt zijn voor grote openingen. Dit maakt ze ideaal voor toepassingen in de transportsector, zoals vrachtwagendoorgangen en laadperrons.

Kortom, snelrolpoorten bieden een efficiënte oplossing voor het isoleren van ruimtes en het behouden van de gewenste temperaturen. Met hun hoge openingssnelheid, zelfherstellende gordijn, zelftestende Safety Linear Encoder, kleurmogelijkheden en duurzaamheid, zijn ze een uitstekende keuze voor zowel binnen- als buitengebruik. Of u nu in de voedingssector werkt of een grote opening wilt afsluiten, snelrolpoorten bieden de oplossing die u nodig heeft.

Contact

Contact

Hoe kan ik EV Vanheusden Garagepoorten contacteren?

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

In de kijker

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties.

Lees vorige berichten

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein.
​​​​​​​Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons